Hummel teamwear


 

Hummel is een sportkledingmerk dat bekend staat om zijn innovatieve en stijlvolle ontwerpen. Het merk is opgericht in 1923 en heeft sindsdien een lange geschiedenis in het ontwikkelen van hoogwaardige sportkleding voor verschillende sporten, zoals voetbal, handbal en volleybal.

Het merk staat bekend om zijn opvallende chevrons, die vaak op de mouwen of de zijkant van de broekspijpen te vinden zijn. Deze chevrons zijn een belangrijk kenmerk van het merk en worden vaak gebruikt om de sportkleding van Hummel te onderscheiden van die van andere merken.

Naast sportkleding produceert Hummel ook casual kleding, schoenen en accessoires. Het merk is geëvolueerd naar een lifestylemerk dat bekend staat om zijn eigentijdse en stijlvolle ontwerpen. Hummel heeft een sterke focus op duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven gelanceerd om de milieu-impact van de productie te verminderen.

Hummel is een merk dat populair is bij zowel professionele sporters als liefhebbers van sport en mode. Met zijn innovatieve ontwerpen en sterke focus op duurzaamheid is Hummel een merk dat nog vele jaren relevant zal blijven in de wereld van sportkleding en lifestyle.


Catalogus 2024​


Sporten is niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een mentale strijd.