SELECT teamwear

 

 


SELECT is een sportmerk dat in 1947 werd opgericht in Denemarken en gespecialiseerd is in de productie van handbal- en voetbalproducten. Het merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit en innovatieve ontwerpen, en wordt wereldwijd erkend door sporters en liefhebbers van verschillende niveaus.

Het assortiment van SELECT omvat een brede selectie van handballen en voetballen, waaronder wedstrijdballen, trainingsballen en indoor ballen. Naast ballen biedt het merk ook een reeks andere producten aan, waaronder sportkleding, schoenen, scheenbeschermers, handschoenen en tassen.

SELECT heeft een sterke toewijding aan innovatie en technologie. Het merk gebruikt geavanceerde materialen en productiemethoden om producten te produceren die niet alleen comfortabel en functioneel zijn, maar ook duurzaam en slijtvast. Veel van de producten van SELECT zijn ontworpen met behulp van geavanceerde technologieën en materialen die speciaal zijn ontwikkeld om de prestaties van sporters te verbeteren.

Een ander belangrijk kenmerk van SELECT is de samenwerking met professionele teams en spelers. Het merk werkt nauw samen met professionele sporters om te zorgen dat de producten voldoen aan de behoeften en eisen van de spelers op het hoogste niveau. Het merk heeft partnerships met verschillende voetbal- en handbalclubs en heeft zijn ballen gebruikt in verschillende grote internationale toernooien.

Tot slot heeft SELECT ook een sterke toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het merk streeft ernaar om duurzame productiemethoden te gebruiken en ondersteunt verschillende initiatieven die gericht zijn op het verbeteren van de leefomstandigheden van mensen over de hele wereld.

In het kort is SELECT een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en innovatieve handbal- en voetbalproducten, en dat een sterke toewijding heeft aan innovatie, technologie, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Of je nu een amateur- of professionele sporter bent, SELECT heeft de producten die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren en je comfortabel en zelfverzekerd te voelen tijdens het sporten.


Vraag je catalogus op 


Sporten is de beste investering in jezelf.