Bedrijfs, werk-en promokleding

Ben je op zoek naar werkkledij ?

Bij LK Teamwear vind je werkkledij die geschikt is voor allerlei verschillende beroepsgroepen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld werkkledij voor de bouw, voor de industrie, voor schilders, voor transport enz… Werkkledij is er om te beschermen tegen vuil, stof, gevaarlijke stoffen en voor het beschermen van de onderkleding. Werkkledij kan ook bescherming bieden tegen koude omstandigheden, zowel binnen als buiten.

Bij LK Teamwear kan je ook terecht voor het bedrukken of personaliseren van je bedrijfs, werk- en promokleding. Alles gebeurd in eigen beheer.

LK Teamwear staat garant voor kwalitatieve producten, snelle en persoonlijke service, vandaar onze slogan SERVICE and PASSION makes the difference !

Werkkleding

Bedrijfskleding

Kleding die in het bijzonder bedoeld is voor het bedrijfsleven. Voor uw bedrijf of organisatie kan het ook belangrijk zijn dat uw werknemers zogenoemde door de werkgever ter beschikking gestelde bedrijfskleding dragen.

Promokleding

De representatieve, sterke kleding van bijvoorbeeld Printer, Clique, Harvest Casual enz… kunt u uitstekend dragen tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden, maar zijn ook uitermate geschikt bij sportactiviteiten, in uw vrije tijd en tijdens speciale gelegenheden. U kunt hierbij denken aan evenementen, bedrijfsuitjes, sportdagen en feesten. LK Teamwear biedt u promokleding met een extra hoge kwaliteit, duurzaam en robuust. Ook na intensief dragen en veelvuldig wassen ziet de kleding er nog representatief uit.